© 2023 by Hunter & Thompson. Proudly created with Wix.com

Tiedotteet

Hyvä metsästysseuramme jäsen

 

1.      Jäsenmaksu ym.

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 55 €. Ennen 31.3.2019 maksavat saavat alennusta kympin ja maksu on 45,-. Alennus on voimassa vain edellä määritellyn ajan. Myöhemmin maksaneiden jäsenyys tulee voimaan vain maksamalla tuo 55,-Suositeltavaa on maksaa heti, sillä seura tarvitsee rahaa ja jäsen säästää samalla 10,-.

Pankkitiedot: Ristijärven Osuuspankki FI6357605150304796.

Päätettiin jatkaa vapaaehtoista toimintavelvoitemaksua (talkoomaksu), koska vain osa jäsenistä käy talkoissa. Henkilö, joka ei ehdi tai halua käydä talkoissa voi vapaaehtoisesti suorittaa 10 euron talkoomaksun/päivä. 

Liittymismaksu on edelleen 100 euroa maanomistajajäseneltä ja 180 euroa maattomalla liittyjällä. Hirviporukkaan liittymismaksua ei erikseen ole perusjäsenyyden lisäksi elikkä metsälle pääsee myös koejäsen ja nuorisojäsen, mutta saaliinjaolle pääsyyn vaaditaan normaalin liittymismaksun ja jäsenmaksun suorittaminen. Yli 70-vuotiaat on vapautettu jäsenmaksusta. Samoin nuorille metsästäjille on edullisia jäsentarjouksia, joista voi kysellä puheenjohtajalta. 

  

2.      Hirvenmetsästys ja maksut

 

Hirviluvan osoitusaluetta koskeva anomus on tehty Metsähallitukselle. Uudet paikkakuntalaiset metsästäjät voivat vielä ilmoittautua Eerolle. Ulkopaikkakuntalaiset eivät enää pääse tälle vuodelle jahtiin muutoin kuin Metsähallituksen päiväluvilla. Sähköposti eero.pyykkonen@viesti.net tai eero.pyykkonen@iss.fi.

 

Suositus on, että maksa siis jäsenmaksu ja hirvimaksu (vieraspaikkakuntalaismaksu 2019 oli 42,-) samalla kertaa 31.3.2019 mennessä. Hirviosoituksen tiedot on jo tarkistettu, ja anomus on jo tehty metsähallitukselle. Jos maksu muuttuu, niin siitä ilmoitetaan erikseen.

 

Ulkopaikkakuntalaiset: Kaikkien lupaan ilmoittautuneiden tulee maksaa seuran tilille Metsähallituksen vieraspaikkakuntalaismaksu, joka oli viime vuonna 42 € viimeistään 31.3.2019 mennessä. Tämä vuoden maksusta ei vielä ole tullut muuta tietoa.  

Maksujen tulle olla em. päivänä seuran tilillä näkyvissä. Jos käytät muuta pankkia kuin Osuuspankki, huomioi pankkien välillä tapahtuva muutaman päivän viive. Em. päivänä tiliotteella näkyvät henkilöt ilmoitetaan lopulliseen hirvilupaan. Anomishetkellä maksaneet lasketaan myöskin ampujina hyödyksemme hirvilupia myönnettäessä.

 

3.      Jäsenrekisteri

 

Jäsenrekisterin pitäminen ajan tasalla edellyttää, että jäsenet ilmoittavat omat yhteystietonsa sihteerille. Näin seuran posti löytää paremmin perille. Ilmoitathan muuttuneet tietosi.

Uutena sihteerinä on aloittanut Vesa Härkönen

Vesa Härkönen, vesa.harkonen(at)metsa.fi, 0400-291988

Eero Pyykkönen  eero.pyykkonen(at)viesti.net,  0400-174800

     

 

4.      Tulevan jahtikauden toimintaa

Majatalkoot, jossa kunnostetaan Hiisipirtin ja lahtivajan ympäristöä

Pienpeto- ja majavakilpailu on nyt yhdistetty jäsenkilpailuksi, jossa myös talkoo-, kennel ja riistapelto- ym-toiminnasta saa pisteitä. Asiasta tiedotetaan kotisivulla myöhemmin.

         

5.      Seuramme vuosikokous pidettiin 22.2.2019.

 

Seuramme puheenjohtajana jatkaa Eero Pyykkönen.

Erovuoroisista johtokunnan jäsenistä jatkavat Timo Haataja, Vesa Härkönen ja Pentti Härkönen Härkölä.

Muina johtokunnan jäseninä jatkavat Jorma Härkönen, Risto Härkönen ja Kalle Mikkonen.

Hirvenmetsästyksen johtajaksi valittiin Eero Pyykkönen.

 

Pienpetopyyntikilpailun voitti Paavo Pyykkönen, palkintona puukko. (6 minkkiä + 3 näätää) Toinen oli Tapani Kemppainen palkinto vuoden 2019 jäsenmaksu.

Kilpailut jatkuvat tänä vuonna uudistettuna, jossa on sama sarja pienpedoille ja majaville sekä pisteitä tuovat myös talkoopäivät ja muu toiminta seuran hyväksi.

 

6.      Muut tapahtumat

Kesän muista tapahtumista ilmoitetaan seuran kotisivulla.

 

7.      Seuramme kotisivut

Hiisijärven metsästysseuran kotisivut ovat osoitteessa https://www.hiisijarvenmetsastysseura.com/

Kotisivuilta on nähtävissä mm. yhteystiedot, tilinumerot, maksujen suuruus yms.

Kotisivuilta löytyy kuvia ja tiedotteita seuran toiminnasta.

 

8.      Muuta

Nuolukiviä ostetaan metsään vietäväksi ja ovat noudettavissa nahkavajasta 4.3.2019 alkaen. Kivet jaetaan tasaisesti koko alueelle. Jokaiselle hirviporukan jäsenelle on yksi kivi nahkavajassa. Kuittaus nahkavajassa listaan minne maastoon kivi viedään. Ne kivet, jotka ovat hakematta vielä 31.3.2019, voi viedä kuka tahansa metsään ko. päivämäärän jälkeen.

 

Riistapeltojen tekemiseen on siemeniä (rehukaalin siemenseos) Jarmo Karhulla. Tarvitsijat kyselkööt häneltä.

 

Majan ja saunan käyttö omaan tarkoitukseen on ilmaista.

Hirvenmetsästyksen aloitus tapahtuu lokakuun toinen lauantai. Tänä vuonna se on tämä säännön mukaan 12.10.2019.

Nuorille metsästäjille järjestetään tapahtumapäivä syksyllä. Siihen nuoret voivat ottaa kaverinsakin mukaan eikä vierasmaksuja peritä keneltäkään. Ohjelmassa on mm. käytännön metsästystä. Maanomistajien päivä on 20.10.2019.

                     

Hyvää kevään jatkoa toivottaa Hiisijärven Metsästysseura ry.

Vierasluvat

Vieraslupien hinnat pienriistalle ovat:

          10 e / päivä

          35 e / viikko

          90 e  kausilupa

          Pelkkä jäniksen kausilupa maksaa 50 e

 

Seuran jäsenen tulee olla vieraansa mukana tai muutoin valvoa vieraansa liikkumista

seuran alueella.

 

Lupa tulee maksaa suoraan netissä ja pitää maksukuitti mukana jahdissa.

Viitekohtaan kirjoitetaan kuka metsästää, milloin ja kenen seuran jäsenen vieraana henkilöt ovat. Esimerkiksi Matti Metsästäjä 1.9.-7.9.2017 Eero Pyykkösen vieraana.

Maksu seuran tilille (FI6357605150304796), mutta asiasta on sovittava puhelimitse em. henkilöiden kanssa ennen metsästystä.

 
 
 

Jäsenkilpailu

Vuosittain palkitaan seura-aktiivi aktiivisesta työstä seuramme tarkoitusperien edistämisestä. Ansioiksi laskettavia ovat mm. pienpetojen pyynti, käyttövalio koirat, riistapellot, telkänpöntöt, talkoot yms.

Täytä oheinen lomake ja toimita vähintään 2 pv ennen vuosikokousta puheenjohtajalle. Johtokunta valitsee  palkittavan henkilön.  

'

Jäseneksi

Seuramme jäseneksi voi hakea oheisella lomakkeella. Toimita täytetty lomake seuramme puheenjohtajalle.

Hakemus aukeaa viereisestä kuvakkeesta.