Tiedotteet

Hyvä metsästysseuramme jäsen

 

1.      Jäsenmaksu ym.

Vuoden 2021 jäsenmaksu on 55 €. Ennen 31.3.2021 maksavat saavat alennusta kympin ja maksu on 45,-. Alennus on voimassa vain edellä määritellyn ajan. Myöhemmin maksaneiden jäsenyys tulee voimaan vain maksamalla tuo 55,-Suositeltavaa on maksaa heti, sillä seura tarvitsee rahaa ja jäsen säästää samalla 10,-. Erillisiä jäsenmaksulaskuja ei lähetetä vaan jokainen maksakoon tämän perusteella.

Pankkitiedot: Ristijärven Osuuspankki FI6357605150304796.

Päätettiin jatkaa vapaaehtoista toimintavelvoitemaksua (talkoomaksu), koska vain osa jäsenistä käy talkoissa. Henkilö, joka ei ehdi tai halua käydä talkoissa voi vapaaehtoisesti suorittaa 10 euron talkoomaksun/päivä. 

Liittymismaksu on edelleen 100 euroa maanomistajajäseneltä ja 180 euroa maattomalla liittyjällä. Hirviporukkaan liittymismaksua ei erikseen ole perusjäsenyyden lisäksi elikkä metsälle pääsee myös koejäsen ja nuorisojäsen, mutta saaliinjaolle pääsyyn vaaditaan normaalin liittymismaksun ja jäsenmaksun suorittaminen. Yli 70-vuotiaat on vapautettu jäsenmaksusta. Samoin nuorille metsästäjille on edullisia jäsentarjouksia, joista voi kysellä puheenjohtajalta. 

  

2.      Hirvenmetsästys ja maksut

 

Hirviluvan osoitusaluetta koskeva anomus on tehty Metsähallitukselle. Uudet paikkakuntalaiset metsästäjät voivat vielä ilmoittautua Eerolle. Ulkopaikkakuntalaiset eivät enää pääse tälle vuodelle jahtiin muutoin kuin Metsähallituksen päiväluvilla. 

Hirviporukan vieraspaikkakuntalaisille suositus on, että maksa siis jäsenmaksu ja hirvimaksu (vieraspaikkakuntalaismaksu 2021 on 45,-) samalla kertaa 31.3.2021 mennessä. Hirviosoituksen tiedot on jo tarkistettu, ja metsähallituksen osoitus on jo tullut.

 

Ulkopaikkakuntalaiset: Kaikkien lupaan ilmoittautuneiden tulee maksaa seuran tilille Metsähallituksen vieraspaikkakuntalaismaksu, joka on 45 € viimeistään 31.3.2021 mennessä.  

Maksujen tulle olla em. päivänä seuran tilillä näkyvissä. Jos käytät muuta pankkia kuin Osuuspankki, huomioi pankkien välillä tapahtuva muutaman päivän viive. Em. päivänä tiliotteella näkyvät henkilöt ilmoitetaan lopulliseen hirvilupaan. Anomishetkellä maksaneet lasketaan myöskin ampujina hyödyksemme hirvilupia myönnettäessä.

 

3.      Jäsenrekisteri

 

Jäsenrekisterin pitäminen ajan tasalla edellyttää, että jäsenet ilmoittavat omat yhteystietonsa sihteerille tai puheenjohtajalle. Näin seuran posti löytää paremmin perille. Erityisesti sähköpostiosoitteissa on muuttuneita tietoja.

Uutena sihteerinä toimii Mikko Saari (yhteystiedot ilmoitetaan myöhemmin)

Eero Pyykkönen  eero.pyykkonen(at)viesti.net,  0400-174800

     

 

4.      Tulevan jahtikauden toimintaa

Majatalkoot, jossa kunnostetaan Hiisipirtin, lahtivajan ja laavujen ympäristöä pidetään keväällä.

Talkoita tehdään yhdessä kyläyhdistyksen kanssa, jolloin pystytetään teltta ja rakennetaan jätekatos, joista on olemassa Leader-hankkeet.

         

5.      Seuramme vuosikokous pidettiin 12.3.2021.

 

Seuramme puheenjohtajana jatkaa Eero Pyykkönen.

Erovuoroisista johtokunnan jäsenistä  valittiin uudelleen Timo Haataja, Vesa Härkönen ja Pentti Härkönen Härkölä. 

Muina johtokunnan jäseninä jatkavat Risto Härkönen Eemi Härkönen ja Konsta Toivonen.

Hirvenmetsästyksen johtajaksi valittiin Eero Pyykkönen.

Uutena sihteerinä aloittaa Mikko Saari.

 

 

6.      Muut tapahtumat

Kesän muista tapahtumista ilmoitetaan seuran kotisivulla.

 

7.      Seuramme kotisivut

Hiisijärven metsästysseuran kotisivut ovat osoitteessa https://www.hiisijarvenmetsastysseura.com/

Kotisivuilta on nähtävissä mm. yhteystiedot, tilinumerot, maksujen suuruus yms.

Kotisivuilta löytyy kuvia ja tiedotteita seuran toiminnasta.

 

8.      Muuta

Nuolukiviä  on nahkavajassa. Kivet jaetaan tasaisesti koko alueelle. Jokaiselle hirviporukan jäsenelle on yksi kivi. Kuittaus nahkavajassa listaan minne maastoon kivi viedään. Ne kivet, jotka ovat hakematta vielä 31.4.2021, voi viedä kuka tahansa metsään ko. päivämäärän jälkeen.

 

Majan ja saunan käyttö omaan tarkoitukseen on ilmaista.

Hirvenmetsästyksen aloitus tapahtuu nykytietämyksen mukaan lokakuun ensimmäinen lauantai. Tänä vuonna se on 2.10.2021.

Maanomistajien päivä on 10.10.2021 klo 12.00 alkaen.

                    

Hyvää vuoden jatkoa toivottaa Hiisijärven Metsästysseura ry.

Vierasluvat

Vieraslupien hinnat pienriistalle ovat:

          10 e / päivä

          35 e / viikko

          90 e  kausilupa

          Pelkkä jäniksen kausilupa maksaa 50 e

 

Seuran jäsenen tulee olla vieraansa mukana tai muutoin valvoa vieraansa liikkumista

seuran alueella.

 

Lupa tulee maksaa suoraan netissä ja pitää maksukuitti mukana jahdissa.

Viitekohtaan kirjoitetaan kuka metsästää, milloin ja kenen seuran jäsenen vieraana henkilöt ovat. Esimerkiksi Matti Metsästäjä 1.9.-7.9.2017 Eero Pyykkösen vieraana.

Maksu seuran tilille (FI6357605150304796), mutta asiasta on sovittava puhelimitse em. henkilöiden kanssa ennen metsästystä.

 
 
 

Jäsenkilpailu

Vuosittain palkitaan seura-aktiivi aktiivisesta työstä seuramme tarkoitusperien edistämisestä. Ansioiksi laskettavia ovat mm. pienpetojen pyynti, käyttövalio koirat, riistapellot, telkänpöntöt, talkoot yms.

Täytä oheinen lomake ja toimita vähintään 2 pv ennen vuosikokousta puheenjohtajalle. Johtokunta valitsee  palkittavan henkilön.  

Jäseneksi

Seuramme jäseneksi voi hakea oheisella lomakkeella. Toimita täytetty lomake seuramme puheenjohtajalle.

Hakemus aukeaa viereisestä kuvakkeesta.